top of page

Vill du publicera en video på instagram men är osäker på vad du ska filma? Här kommer några tips!😍

 1. Produktanvändningstips: Skapa korta instruktionsvideor som visar hur man använder dina produkter på bästa sätt. Visa olika funktioner, tips och tricks för att hjälpa kunderna att få ut det mesta av dina produkter.

 2. "Dagens inspiration": Dela inspirerande citat eller korta klipp som ger positiv energi och motivation till dina följare. Det kan vara något som relaterar till ditt företags värderingar eller bransch.

 3. Kundberättelser: Skapa videor där du delar framgångshistorier eller recensioner från nöjda kunder. Låt dem berätta om deras upplevelser med ditt företag eller produkt och hur det har påverkat dem positivt.

 4. Bakom kulisserna: Ge en glimt av vad som händer bakom kulisserna på ditt företag. Det kan vara en snabb tidsfördrivande video som visar hur produkter tillverkas, evenemang förbereds eller hur teamet arbetar tillsammans.

 5. Expertintervjuer: Intervjua experter inom din bransch och dela korta klipp där de ger värdefulla insikter och råd. Detta hjälper till att etablera ditt företag som en pålitlig källa och positionera dig som en expert inom ditt område.

Många publicerar gärna samma videos på flera olika kanaler som t.ex. Instagram och tiktok men viktigt att tänka på är att det är olika kundkretsar på de kanalerna så de som funkar på Instagram funkar kanske inte lika bra på tiktok osv.🤗✨

0 visningar0 kommentarer
 1. "Bakom kulisserna": Dela en glimt av vad som pågår bakom kulisserna på ditt företag. Det kan vara bilder eller berättelser om arbetsprocesser, evenemang eller teambuildingaktiviteter.

 2. "Dagens tips": Ge dina följare användbara tips och tricks inom ditt område. Det kan vara allt från livsstilsråd till produktanvändningstips.

 3. "Möte med teamet": Intervjua olika medlemmar i ditt team och låt dem dela sin erfarenhet och expertis. Det ger en personlig touch och visar upp dina anställdas kompetens.

 4. "Kundberättelser": Dela berättelser från nöjda kunder. Det kan vara i form av recensioner, citat eller till och med bilder på kunder som använder dina produkter eller tjänster.

 5. "Miljövänliga initiativ": Berätta om de miljövänliga åtgärder och initiativ ditt företag vidtar. Visa hur ni bidrar till en hållbar framtid och inspirera andra att göra detsamma.

 6. "Frågor och svar": Be dina följare att skicka in frågor och svara på dem i ett inlägg. Det ger möjlighet att engagera er med er publik och ge värdefulla svar på deras funderingar.

 7. "En dag i livet": Ta med dina följare på en virtuell rundtur genom en vanlig arbetsdag på ditt företag. Dela bilder, videosnuttar och berättelser för att ge en inblick i hur det är att vara en del av ditt företag.

 8. "Bra att veta": Dela intressanta fakta eller statistik inom ditt område. Det kan vara forskningsresultat, branschtrender eller annan relevant information som kan vara till nytta för dina följare.

 9. "Tävlingar och utmaningar": Anordna tävlingar eller utmaningar där dina följare kan delta. Det kan vara allt från foto- eller videoutmaningar till att gissa svaret på en fråga. Priser kan vara produkter eller rabattkoder.

 10. "Samhällsengagemang": Berätta om hur ditt företag bidrar till samhället. Dela information om välgörenhetsprojekt eller volontärarbete som ni är involverade i. Visa att ert företag är mer än bara en affärsverksamhet och att ni bryr er om samhället.


1 visning0 kommentarer

Känner du att du inte riktigt vet vad du ska lägga upp på insta story? Här kommer 5 tips på vad du ska tänka på gällande dina storys!

 1. Var konsekvent med din visuella identitet: Anpassa dina Instagram Stories till din varumärkesstil och använd konsekventa färger, typsnitt och grafiska element. Detta hjälper till att skapa en professionell och igenkännbar image för ditt företag.

 2. Berätta en historia: Använd Instagram Stories för att berätta en sammanhängande berättelse. Dela innehåll i en följd av bilder eller videoklipp som engagerar och håller följarna intresserade. Se till att ha en tydlig början, mitt och slut för att skapa en meningsfull upplevelse.

 3. Utforma interaktiva element: Använd Instagrams interaktiva funktioner, som frågestickrar, omröstningar och glidreglage, för att engagera din publik. Detta ger en möjlighet att interagera med dina följare och få värdefulla insikter eller feedback.

 4. Var kreativ med innehållet: Utforska olika typer av innehåll för att hålla dina Instagram Stories intressanta och varierade. Du kan använda bilder, videoklipp, GIF-animationer, text och musik för att skapa engagerande och underhållande Stories.

 5. Använd Story Highlights: Skapa Story Highlights på din Instagram-profil för att samla och organisera dina bästa Stories. Detta gör det enklare för nya besökare att upptäcka viktig information om ditt företag eller tidigare Stories som du vill framhäva.

Kom ihåg att regelbundet analysera statistik och användardata för att förstå vilka typer av innehåll och strategier som fungerar bäst för ditt företag. Anpassa och förbättra din Instagram Stories-strategi baserat på dessa insikter för att uppnå bästa möjliga resultat.

1 visning0 kommentarer
bottom of page