top of page

Vem sköter era sociala medier i sommar?

Nu är det sommar, solen skiner och luften är varm (iallafall i skrivandets stund). Vi alla ser fram emot en paus från arbetet och att få gå på semester. Har jag någon mer poäng än att det är skönt med sommar i detta inlägget? Svar ja!


Min fråga till dig som läsare är; Vem sköter era sociala medier under sommaren?

Sociala medier i 2022 är nästan ett måste för de flesta företagen, men när ni går på semester så kanske någon som inte är van, har hand om era sociala medier eller så postas det inte alls. Vilket är otroligt tråkigt.. Tänk om du hade kunnat ligga i solen och scrolla på telefonen, VIPS så har ditt företag postat något riktigt bra som är varumärkesbyggande eller något som ökar till försäljning? Tänk vilken känsla!


Under sommaren så är vi tre personer på företaget, vi söker alltid nya uppdrag och att kunna hjälpa till i er verksamhet hade varit otroligt roligt för oss. Det är här vår passion möter era behov.

28 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Att lägga upp bilder på sociala medier är ett vanligt sätt att dela med sig av sitt företag och sina produkter nu för tiden. Men det är viktigt att tänka på att olika plattformar har olika rekommender