top of page
  • Emmy Andersson

Varför bör du anpassa måtten på sociala medier?


Att lägga upp bilder på sociala medier är ett vanligt sätt att dela med sig av sitt företag och sina produkter nu för tiden. Men det är viktigt att tänka på att olika plattformar har olika rekommenderade mått för bilder. Att ignorera dessa rekommendationer kan leda till att dina bilder beskärs eller ser suddiga ut, vilket kan minska deras effektivitet.


För att hjälpa dig att anpassa dina bilder till rätt storlekar för varje social plattform, har jag skapat min egen storleksguide. Genom att använda min guide kan du enkelt skapa och anpassa dina bilder till rätt storlek för varje plattform, vilket kommer att öka synligheten och effektiviteten av dina inlägg.


Min storleksguide

Min storleksguide är en enkel och lättanvänd resurs som ger dig rekommenderade storlekar för bilder på de vanligaste sociala plattformarna Facebook, Instagram, Twitter, TikTok, YouTube, Pinterest och LinkedIn. Genom att använda min guide kan du se till att dina bilder ser perfekta ut på varje plattform, vilket kan öka engagemang och följare. Samtidigt som plattformarnas algoritmer prioriterar ditt innehåll!


Varför anpassade mått är viktiga

Anpassade mått är viktiga eftersom de hjälper till att säkerställa att dina bilder ser bra ut på varje plattform. Om du lägger upp en bild med felaktiga dimensioner kan den beskäras eller se suddig ut, vilket kan minska effektiviteten av ditt inlägg. Genom att använda min storleksguide kan du se till att dina bilder ser utmärkta ut på varje plattform, vilket kan öka synlighet och engagemang.


Sammanfattning

Att anpassa måtten på dina bilder på sociala medier är en viktig del av att skapa effektiva och engagerande inlägg. Genom att använda min storleksguide kan du enkelt skapa och anpassa dina bilder till rätt storlek för varje plattform, vilket kan öka synlighet och följare. Så ladda ner min storleksguide idag och börja skapa fantastiska inlägg på sociala medier!


Klicka här nedan för att ladda ner den, det är gratis!


2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

5 grundläggande tips för instgram!

Här är fem grundläggande råd för en nybörjare på Instagram: Optimera din profil: Se till att din Instagram-profil är komplett och lockande. Välj en tydlig profilbild som representerar dig eller ditt v

bottom of page