top of page
  • Melinne Andersson

5 videoidéer till instagram


Vill du publicera en video på instagram men är osäker på vad du ska filma? Här kommer några tips!😍

  1. Produktanvändningstips: Skapa korta instruktionsvideor som visar hur man använder dina produkter på bästa sätt. Visa olika funktioner, tips och tricks för att hjälpa kunderna att få ut det mesta av dina produkter.

  2. "Dagens inspiration": Dela inspirerande citat eller korta klipp som ger positiv energi och motivation till dina följare. Det kan vara något som relaterar till ditt företags värderingar eller bransch.

  3. Kundberättelser: Skapa videor där du delar framgångshistorier eller recensioner från nöjda kunder. Låt dem berätta om deras upplevelser med ditt företag eller produkt och hur det har påverkat dem positivt.

  4. Bakom kulisserna: Ge en glimt av vad som händer bakom kulisserna på ditt företag. Det kan vara en snabb tidsfördrivande video som visar hur produkter tillverkas, evenemang förbereds eller hur teamet arbetar tillsammans.

  5. Expertintervjuer: Intervjua experter inom din bransch och dela korta klipp där de ger värdefulla insikter och råd. Detta hjälper till att etablera ditt företag som en pålitlig källa och positionera dig som en expert inom ditt område.

Många publicerar gärna samma videos på flera olika kanaler som t.ex. Instagram och tiktok men viktigt att tänka på är att det är olika kundkretsar på de kanalerna så de som funkar på Instagram funkar kanske inte lika bra på tiktok osv.🤗✨

1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

5 grundläggande tips för instgram!

Här är fem grundläggande råd för en nybörjare på Instagram: Optimera din profil: Se till att din Instagram-profil är komplett och lockande. Välj en tydlig profilbild som representerar dig eller ditt v

bottom of page