top of page
  • Melinne Andersson

5 tips till instagram story!

Känner du att du inte riktigt vet vad du ska lägga upp på insta story? Här kommer 5 tips på vad du ska tänka på gällande dina storys!

  1. Var konsekvent med din visuella identitet: Anpassa dina Instagram Stories till din varumärkesstil och använd konsekventa färger, typsnitt och grafiska element. Detta hjälper till att skapa en professionell och igenkännbar image för ditt företag.

  2. Berätta en historia: Använd Instagram Stories för att berätta en sammanhängande berättelse. Dela innehåll i en följd av bilder eller videoklipp som engagerar och håller följarna intresserade. Se till att ha en tydlig början, mitt och slut för att skapa en meningsfull upplevelse.

  3. Utforma interaktiva element: Använd Instagrams interaktiva funktioner, som frågestickrar, omröstningar och glidreglage, för att engagera din publik. Detta ger en möjlighet att interagera med dina följare och få värdefulla insikter eller feedback.

  4. Var kreativ med innehållet: Utforska olika typer av innehåll för att hålla dina Instagram Stories intressanta och varierade. Du kan använda bilder, videoklipp, GIF-animationer, text och musik för att skapa engagerande och underhållande Stories.

  5. Använd Story Highlights: Skapa Story Highlights på din Instagram-profil för att samla och organisera dina bästa Stories. Detta gör det enklare för nya besökare att upptäcka viktig information om ditt företag eller tidigare Stories som du vill framhäva.

Kom ihåg att regelbundet analysera statistik och användardata för att förstå vilka typer av innehåll och strategier som fungerar bäst för ditt företag. Anpassa och förbättra din Instagram Stories-strategi baserat på dessa insikter för att uppnå bästa möjliga resultat.

4 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

5 grundläggande tips för instgram!

Här är fem grundläggande råd för en nybörjare på Instagram: Optimera din profil: Se till att din Instagram-profil är komplett och lockande. Välj en tydlig profilbild som representerar dig eller ditt v

bottom of page