top of page

3 frågor till melinne andersson


1. Vad arbetar du med på Social Media Assistance och trivs du med det?

Jag jobbar med produktutveckling och företagets försäljning. Jag ansvarar bland annat för våra egna sociala medier, blogg samt nyhetsbrev. Syftet är såklart att vi ska nå ut till företag och visa upp vad vi gör, precis samma syfte som de flesta av våra kunder har.


Jag har precis kommit tillbaka från min föräldraledighet och dessa arbetsuppgifter skiljer sig lite från det jag gjorde innan jag gick hem. Jag hade då hand om några av våra kunder men nu gör jag i princip samma saker fast för vårt företag. Jag trivdes med mina arbetsuppgifter tidigare så det ska jag nog göra nu också, att jobba med det vi gör är något “nytt” och det är jättekul. 💖2. Vart ser du dig själv om 5 år?

Jag hade gärna sett att jag fortfarande jobbar här och att jag tycker det är lika kul då som nu och självklart att jag trivs. Jag har just nu ett till jobb som jag också tycker om väldigt mycket och det är så skönt att man kan kombinera detta jobb med andra saker som man gillar, så oavsett om jag skulle vilja testa på något annat i framtiden så kan jag fortfarande ha kvar detta då det går att anpassa så mycket vilket jag älskar med detta jobb. 😍3. Vad är roligast med ditt jobb?

Jag tycker verkligen om skapandet och att man så tydligt kan se att det man gör faktiskt ger något till både oss och våra kunder. Jag gillar även att det är så varierande, det finns så många olika sätt att nå ut på sociala medier. Sen är det självklart en rolig arbetsplats med underbara kollegor! 🤗✨


Vi tackar Melinne för de fina orden och tillsammans fortsätter vi att utveckla vår verksamhet!

26 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Här är fem grundläggande råd för en nybörjare på Instagram: Optimera din profil: Se till att din Instagram-profil är komplett och lockande. Välj en tydlig profilbild som representerar dig eller ditt v

bottom of page