top of page

3 frågor till Emmy andersson


1. Vad arbetar du med på Social Media Assistance och trivs du med det?Jag är grundare av Social Media Assistance så jag är en allt i allo hos oss. Jag arbetar med två av våra större kunder och har hand om deras digitala kommunikation. Utöver det så försöker jag stötta och peppa Melinne och Denise i deras arbete samt håller den dagliga kontakten med befintliga och nya kunder.


Hos oss har vi ingen hieraki, vi alla arbetar på samma plan och driver företaget tillsammans. Utan tjejerna vore vi ingenting!2. Vart ser du dig själv om 5 år?


Oj! Om 5 år har jag självklart kvar företaget men vi har expanderat och utvecklats något enormt. Vi har funnits lite mer än två år och har en treårsplan. Så om 5 år har vi påbörjat en ny era i företagandet och som sagt expanderat och blivit mer lokala.


Jag ser mig själv att fortsatt sitta i styrelsen för Vi i hallsta (länk till hemsidan på ordet) för att utveckla företagandet i Hallstahammars kommun. Jag är nu inne på år två som styrelsemedlem och tycker det är så roligt!3. Vad är roligast med ditt jobb?


Det roligaste är nog att veta att vi tar bort en stor börda från många företags axlar, varesig det gäller digital kommunikation eller influencer marketing. Många har inte tid, ork eller vetskapen till att göra detta så det roligaste är att kunna hjälpa dem.


En annan sak som också är väldigt roligt är ju såklart det strategiska, jag lever för strategier, siffror och utvärderingar. Hur kan vi bli bättre? Hur kan vi hjälpa detta företag att öka sin omsättning via sociala medier m.m.Vi tackar Emmy för de fina orden och tillsammans fortsätter vi att utveckla vår verksamhet!😍


18 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Här är fem grundläggande råd för en nybörjare på Instagram: Optimera din profil: Se till att din Instagram-profil är komplett och lockande. Välj en tydlig profilbild som representerar dig eller ditt v

bottom of page