top of page

3 frågor till Denise avelin


1. Vad arbetar du med på Social Media Assistance och trivs du med det? Social media management- Jag hjälper företag med sin digitala marknadsföring. Det jag gör i praktiken är alltså skapa content/ innehåll/ bilder/ annonser (vilket ord du vill använda) för företagets tjänster eller produkter och planerar för hur det ska framföras på sociala medier. Syftet är att nå ut med företagens tjänster eller produkter via sociala medier på ett sätt som skapar intresse hos människor som samtidigt gynnar företagen ✨ Att jobba med detta är väldigt roligt! Jag är en person som gillar att tänka nytt, skapa, planera och vara kreativ vilket gör att jobbet passar mig väldigt bra. Det är även väldigt flexibelt då jag kan arbeta hemifrån men även på kontoret.


2. Vart ser du dig själv om 5 år? Yrkesmässigt om 5 år arbetar jag förhoppningsvis med något som jag tycker är utvecklande, roligt och som jag trivs med. För nuvarande pluggar jag till lärare och jobbar på (SMAWES/ socialmediaassistance) Innan jag började här visste jag inte mycket om just denna bransch och vad arbetet innefattade. Jag har lärt mig mycket av min chef men även en del själv på vägen. I framtiden skulle jag kunna se mig själv både som lärare men även i denna bransch👩🏼‍🏫👩🏼‍💻

3. Vad är roligast med ditt jobb? Svårt att välja en sak🤔 Jag tycker helheten är rolig, alltså från start- komma på nya idéer till slut- analysera skapandet och genomförandet. Måste jag välja en sak är det nog att tänka nytt och komma på idéer för det specifika företaget och hur just deras produkter/tjänster ska nå ut på bästa sätt via sociala medier😍


Vi tackar Denise för de fina orden och tillsammans fortsätter vi att utveckla vår verksamhet!

384 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Att lägga upp bilder på sociala medier är ett vanligt sätt att dela med sig av sitt företag och sina produkter nu för tiden. Men det är viktigt att tänka på att olika plattformar har olika rekommender