top of page
 • Melinne Andersson

10 idéer på inlägg som inte handlar om sälj

 1. "Bakom kulisserna": Dela en glimt av vad som pågår bakom kulisserna på ditt företag. Det kan vara bilder eller berättelser om arbetsprocesser, evenemang eller teambuildingaktiviteter.

 2. "Dagens tips": Ge dina följare användbara tips och tricks inom ditt område. Det kan vara allt från livsstilsråd till produktanvändningstips.

 3. "Möte med teamet": Intervjua olika medlemmar i ditt team och låt dem dela sin erfarenhet och expertis. Det ger en personlig touch och visar upp dina anställdas kompetens.

 4. "Kundberättelser": Dela berättelser från nöjda kunder. Det kan vara i form av recensioner, citat eller till och med bilder på kunder som använder dina produkter eller tjänster.

 5. "Miljövänliga initiativ": Berätta om de miljövänliga åtgärder och initiativ ditt företag vidtar. Visa hur ni bidrar till en hållbar framtid och inspirera andra att göra detsamma.

 6. "Frågor och svar": Be dina följare att skicka in frågor och svara på dem i ett inlägg. Det ger möjlighet att engagera er med er publik och ge värdefulla svar på deras funderingar.

 7. "En dag i livet": Ta med dina följare på en virtuell rundtur genom en vanlig arbetsdag på ditt företag. Dela bilder, videosnuttar och berättelser för att ge en inblick i hur det är att vara en del av ditt företag.

 8. "Bra att veta": Dela intressanta fakta eller statistik inom ditt område. Det kan vara forskningsresultat, branschtrender eller annan relevant information som kan vara till nytta för dina följare.

 9. "Tävlingar och utmaningar": Anordna tävlingar eller utmaningar där dina följare kan delta. Det kan vara allt från foto- eller videoutmaningar till att gissa svaret på en fråga. Priser kan vara produkter eller rabattkoder.

 10. "Samhällsengagemang": Berätta om hur ditt företag bidrar till samhället. Dela information om välgörenhetsprojekt eller volontärarbete som ni är involverade i. Visa att ert företag är mer än bara en affärsverksamhet och att ni bryr er om samhället.


5 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

5 grundläggande tips för instgram!

Här är fem grundläggande råd för en nybörjare på Instagram: Optimera din profil: Se till att din Instagram-profil är komplett och lockande. Välj en tydlig profilbild som representerar dig eller ditt v

bottom of page